Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Design valt op dankzij het omgekeerde bekerontwerp"

Afzuigkap nu ook verkrijgbaar als decoratieve hanglamp

Sophie, de iconische afzuigkap van de Circle.tech collectie, van Falmec, is nu beschikbaar in een serie verlichtingsproducten.
Het design van de afzuigkap valt op dankzij het omgekeerde bekerontwerp en de efficiĆ«ntie die gebruik maakt van de dubbele zuig- en filtratiefunctie met minimaal geluidsvolume. Vanaf nu is de afzuigkap dus ook als decoratieve hanglamp verkrijgbaar: de Sophie Lamp. 

"Verlichting is in feite een belangrijke kwestie voor Falmec, die oplossingen ontwerpt waarbij rekening wordt gehouden met de relatie tussen licht, ontwerp en functionaliteit", vertelt een woordvoerder van Falmec.
De lamp is gemaakt van geverfd staal en omsluit een 4.200 K LED-lichtbron in een afdekking van gehard glas, zodat het natuurlijk licht verspreid. Het model is verkrijgbaar in twee verschillende diameters, 54 cm en 22 cm, te kiezen op basis van de benodigde ruimte.
Naast de klassieke zwart-witte tinten kan de lamp worden besteld met tinnen, antraciet, antiek koper en antiek messing afwerkingen.

Meer informatie:
Falmec
info@falmec.nl  
www.falmec.nl

Publicatiedatum: