De vtwonen&designbeurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. Van mooie merken, experts, nieuwste designs en verrassende ontwerpen.

Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken. Daarnaast worden de 'stijlhuizen' van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen en WONEN Landelijke Stijl gepresenteerd. Ieder in hun eigen stijl.

Aan inspiratie geen gebrek. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradviessessies en presentaties. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen.

De vtwonen&design beurs richt zich niet alleen op de inrichting van huizen, maar je treft er ook veel standhouders die de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van bijvoorbeeld verbouwen. Elk jaar bezoeken circa 90.000 mensen de beurs.

Het grootste woonevenement van Nederland vindt van 1 t/m 6 oktober in de RAI te Amsterdam.

Meer informatie:
vtwonen&designbeurs
www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs