Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tot en met 6 oktober in RAI Amsterdam

Grootste woonevenement van Nederland van start

De vtwonen&designbeurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. Van mooie merken, experts, nieuwste designs en verrassende ontwerpen.

Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken. Daarnaast worden de 'stijlhuizen' van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen en WONEN Landelijke Stijl gepresenteerd. Ieder in hun eigen stijl.

Aan inspiratie geen gebrek. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradviessessies en presentaties. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen.

De vtwonen&design beurs richt zich niet alleen op de inrichting van huizen, maar je treft er ook veel standhouders die de laatste ontwikkelingen presenteren op het gebied van bijvoorbeeld verbouwen. Elk jaar bezoeken circa 90.000 mensen de beurs.

Het grootste woonevenement van Nederland vindt van 1 t/m 6 oktober in de RAI te Amsterdam.

Meer informatie:
vtwonen&designbeurs
www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs