Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michelin Gids’ van Interior Designers uitgebracht

Jaloersmakende appartementen, oogstrelende villa’s en persoonlijke interviews met topdesigners. Het tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Amsterdamse Diamantbeurs gepresenteerde boekwerk The Best Dutch Interior Design 02 toont waartoe Nederlandse (interieur)architecten en designers in staat zijn. Bekende namen als Piet Boon, Eric Kuster, Jan des Bouvrie, François Hannes en Remy Meijers presenteren exclusieve droomwoningen in het 450 pagina’s tellende genietboek. Tevens bespreken de internationaal bekende designers Piet Hein Eek, Job Smeets (Studio Job) en Maarten Baas in een persoonlijk interview hun indrukwekkende carrières. The Best Dutch Interior Design 02: een aaneenschakeling van wow-momenten. 


FOTO: Hoog Design

“De Michelin Gids’ van de Interior Designers”
The Best Dutch Interior Design 02 is het logische vervolg op de snel uitverkochte eerste editie van het aan het exclusieve interieurplatform HOOG.design gelieerde boekwerk. François Hannes staat zowel in het eerste als het tweede deel van The Best Dutch Interior Design. “In mijn opinie heeft het de potentie om ‘De Michelin Gids’ van de Interior Designers te worden. Spannend om geselecteerd te worden en fantastisch om er in te staan!”, aldus François. Collega Mariska Jagt over het boek: “Om deel uit te maken van de beste Nederlandse interieurontwerpers is een eer.”

Unieke content van Nederlands beste interieurdesigners
De getoonde projecten worden kort en krachtig begeleid door persoonlijke teksten van de verantwoordelijke interieurdesigners. Deze woorden smelten fraai samen met prachtige, verrassende en uitgebreide fotografie. Inspirerend, persoonlijk en oogstrelend. Een uniek boek met unieke content van Bob Manders, Eric Kuster, François Hannes, Grand & Johnson, Jan Des Bouvrie, Jeroen van Zwetselaar, Kabaz, Kate Hume, Robert Kolenik, Linda Lagrand, Marcel Wolterinck, Marco van Veldhuizen, Mariska Jagt, Osiris Hertman, Piet Boon, Remy Meijers, Robin Sluijzer, Roelfien Vos, Stock Dutch Design. Tevens vindt u in het lijvige salontafelboek uitgebreide interviews met Jeroen van Zwetselaar, Kate Hume, Stock Dutch Design en Eric Kuster.

Limited edition
The Best Dutch Interior Design 02 is in een gelimiteerde oplage (2.500 st.) gedrukt. Het boek is op een unieke wijze genummerd, (wereldwijde primeur unieke nummering op de ‘kleur op snee’), telt maar liefst 450 pagina’s en heeft een afmeting van 25,2 x 33,2 cm. Door gebruik te maken van de beste materialen zoals 170 grams papier, Japanse inkt en een linnen kaft komen de projecten echt tot leven.

Meer informatie en bestellen:
www.hoog.design/
The Best Dutch Interior Design 02 is eveneens verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Publicatiedatum: