Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''When east meets west''

B&O Asian Antiques houdt open huis

B&O Asian Antiques organiseert een speciaal ontdekkingsweekend in oktober waar de nieuwe collectie Aziatische antieke meubelen en objecten te zien zijn. De nieuwe collectie is het resultaat van de voorbije reis van Zaakvoerders Bart Gekiere en Olivier Verstraete door Azië en de zorgvuldige restauratie van elk uniek stuk door hun lokale restaurateurs. Elke reis is voor hen een nieuwe ontdekkingstocht om unieke stukken op de kop te tikken. 

B&O Asian Antiques staat al 24 jaar gekend als het adres voor de grootste collectie van Aziatische antieke meubelen en objecten die perfect passen in ons hedendaags interieur. De selectie die doorgevoerd wordt, is gekenmerkt door een sobere en strakke belijning, authenticiteit, originaliteit, een warm karakter en een opmerkelijke functionaliteit. Het meubilair van de collectie is steeds tijdloos en niet onderhevig aan een modegril of tendens. De mensen stappen trouwens meer en meer af van een interieur met uitsluitend kille, nieuwe moderne meubelen en / of serie productie. Men gaat weer op zoek naar unieke meubelen met een ziel en uitstraling.

De collectie is uitgebreid en omvat zowel grote als kleine kasten, stoelen, wandtafels, lage tafels, thee tafels, grote en kleine commodes en buffet kasten, altaar tafels, alsook oude gebruiksvoorwerpen zoals rijstkommen, hoeden dozen, schalen, bruidskorven, geschenkdozen, etc. De kwaliteit en authenticiteit zijn belangrijk in de collectie: na de restauratie volgens de traditionele lokale technieken controleren Bart en Olivier eigenhandig ter plaatse elk stuk voor verscheping.

Opendeur weekend is nog gepland op 12 tot en met 14 oktober 2019 (10u – 18u doorlopend).

Tenslotte kan tijdens deze dagen ook kennis gemaakt worden met een special guest exhibitor FAMARTE ASIAN ART, die gespecialiseerd is in antieke objecten uit Indië, Himalaya en Zuid-Oost Azië.

Meer informatie:
B&O Asian Antiques
info@asianantiques.be 
www.asianantiques.be 

Publicatiedatum: