Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tapijtcollectie Interfloor in nieuw jasje

De vernieuwde Wilton Nature heeft een natuurlijke en authentieke uitstraling waarbij de gebruikte weeftechniek zorgt voor een rechtlijnig karakter. Een strak geweven tapijt, oersterk en met een zeer grote slijtvastheid.

Wilton Nature heeft een stoere ‘sisal look’ en is een goed alternatief voor een natuurlijk sisal-tapijt. De grotendeels synthetische garens van 90% polypropyleen met 10% wol – voor een rijke uitstraling – zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Wilton Nature is sterk en stabiel en dankzij de robuuste structuur, hoge lichtechtheid en geluidsabsorptie een gezinsvriendelijk kamerbreed tapijt. Wilton Nature leent zich naast karpet op maat tevens voor gebruik op trappen. Ook meubels met zwenkwielen zijn voor deze vloerbedekking geen probleem.

“Relaxt maar bovenal trendy”
Solide geweven tapijten zijn stijlvol en hebben een natuurlijke stoere look. Wilton Nature leent zich voor een minimalistisch, bijvoorbeeld Scandinavisch interieur. Door zijn rustige uitstraling is deze sisal look-al-like toepasbaar in vrijwel ieder eigentijds interieur.

Verkrijgbaar in 10 actuele kalme effen tinten geïnspireerd op natuurlijke schoonheid. Van zachte bruintinten als ‘urban taupe’ tot bescheiden jeans blauw. De collectie is PIT getest en gecertificeerd met het GUT label. 

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: