Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

ETC verrast bezoekers met nieuw restaurant

Het ETC Design Center Europe in Culemborg heeft een heuse metamorfose ondergaan. Blikvanger is het nieuwe, veel grotere restaurant, dat een centrale plaats heeft gekregen op de eerste verdieping. Daarnaast hebben heel wat standhouders hun showroom in de afgelopen periode flink onder handen genomen. Dat was duidelijk te zien tijdens de ETC Design Experience, die op maandag 23 en dinsdag 24 september voorafgegaan werd door de Consumenteninspiratiedag. Al met al zorgden de drie dagen durende najaarsbeurs voor veel tevreden ondernemers. Ook onder de nieuwkomers.

Wonen360 maakte tijdens de ETC Design Experience een fotoreportage.

De sfeer op de ETC Design Experience was merkbaar positief. Op een enkeling na, was iedereen tevreden over de gang van zaken. Met name de zondag en de maandag waren traditiegetrouw twee drukke dagen, de dinsdag was het qua bezoekersaantallen iets minder, niettemin deden toen ook veel standhouders goede zaken. Het nieuwe restaurant viel bij iedereen in de smaak.

Rondgang
Een rondgang langs verschillende standhouders zorgde voor veel positiviteit. "Ik krijg goede reacties op het feit dat FK Projecten vanaf heden het verlichtingsmerk Modular Lighting presenteert en verkoopt", vertelt Frank Koek. The Romo Group lanceerde de nieuwste collecties van Kirkby Design, Zinc Textile en Villa Nova, die volgens Jolanda van Tellingen de nodige aandacht kregen. Paul Vermeer opende naast de stand van The Romo Group een nieuwe showroom. "We zaten sinds februari boven, maar wilden liever op de begane grond. Onze grote lampen komen beneden beter tot hun recht, omdat het plafond hier hoger is", legt Paul Vermeer uit. Henk Jongenelen van Inside Blinds is ook tevreden met de showroom beneden. "We staan hier tussen de fabrikanten die er toe doen", vindt hij.Uitstraling
Claire Declemy van Belliny Fabrics en Label Vandenberg, die samen met Designs of the Time een stand heeft, was dinsdag nog onder de indruk van de dagen ervoor. "Maandag was het heel druk. We stonden er met z'n zessen en waren constant bezig. Heel leuk." Volgens Ton van den Berg (ambassadeur van Label Vandenberg) is het ETC erg zijn best aan het doen om de uitstraling van het interieurcentrum te verbeteren, naar een nog hoger level te krijgen. "Dat trekt mooie leveranciers aan", weet hij.
Anne-Bauk Nunnikhoven van Capiton Collectables is een van de standhouders van het eerste uur. "Ik sta er al meer dan 20 jaar. Persoonlijk vind ik de ETC Design Experience het mooiste interieurevent van Nederland. De winkelier treft nergens zulke mooie merken en producten van niveau aan als hier in het ETC Design Center Europe", vindt Anne-Bauk.

Bekijk hier de fotoreportage van de ETC Design Experience.