Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opvallende kleurenwaaier vloerenspecialist

Op de tiende editie van de Interieur Collectie Dagen presenteerden maar liefst 135 exposanten de nieuwste collecties en trends voor 2020 op het gebied van vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffering. Interfloor onderscheidde zich dit jaar met een naar eigen zeggen creatieve en inspirerende stand. Waar een standbrede ‘developmenttable’  met daarboven een opvallend gekleurde slinger van tapijt en vinylstalen de aandacht trok. "Al bevat de collectie van Interfloor nog veel meer soorten en kleuren tapijt en vinyl, deze opvallende kleurenwaaier presenteerde een mooi geheel", laat een woordvoerder van Interfloor weten. 

Op de z.g.n. 'developmenttable' werden 20 noviteiten getoond waaronder een reeks nieuwe Solution Dyed Nylon tapijtkwaliteiten.

Door middel van 40 showkasten werd een deel van de tapijt- en vinylcollectie getoond met de mogelijkheid het tapijt en vinyl te voelen en op groter formaat te bekijken. "De tapijt kwaliteiten Wilton Nature en Mystico waren te bewonderen evenals de revolutionaire Dynamic Wood-3D. Een kamerbreed vinyl met digitaal geprinte planken met ‘embossing in register’. Vinyl met steen, beton en houtprint was al nauwelijks meer van echt te onderscheiden maar de zichtbare en voelbare houtnerven en noesten van Dynamic Wood-3D maakt deze ervaring geheel compleet", vervolgt de woordvoerder van Interfloor.    

Meer informatie:
Interfloor
[email protected]
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: