Van 1 t/m 6 oktober zal Robbrecht Maatwerk aanwezig zijn op de vt wonen&design beurs. In het trendpaviljoen van EH&I magazine laat de meubelmakerij naar eigen zeggen een spectaculaire keuken zien. "De keuken is ontworpen in samenwerking met ontwerpbureau Nanne Schuiveling en mede mogelijk gemaakt door oa. Cosentino, Gaggenau, Blum, Dekker Zevenhuizen en Baars & Bloemhoff", vertelt Robbrecht van Tiel. 

Robbrecht Maatwerk is een meubelmakerij gespecialiseerd in maatwerk. "Met andere woorden ieder meubel dat wij maken, is gemaakt precies volgens de wensen van de klant. Dit doen wij van ontwerp tot realisatie. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij samen met toeleveranciers die de beste zijn in hun vakgebied. Zo bent u verzekerd van een mooi meubel", vervolgt Robbrecht.

De Robbrecht Collection is sinds kort te koop bij Hartman Binnenhuisadviseurs. Robbrecht vervolgt: "Wij zijn erg trots dat Hartman Binnenhuisadviseurs de Robbrecht Collection opgenomen heeft in hun assortiment. Deze totaalinrichter is al sinds jaar en dag toonaangevend als het gaat om contemporary design. Met labels als Thonet, Vitra, Pastoe en Leolux bieden zij het beste wat er te vinden is voor een modern interieur."

Meer informatie:
Robbrecht Maatwerk
contact@robbrecht.nl
www.robbrecht.nl