Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In trendpaviljoen op vt wonen&design beurs

Meubelmakerij showt 'spectaculaire' keuken

Van 1 t/m 6 oktober zal Robbrecht Maatwerk aanwezig zijn op de vt wonen&design beurs. In het trendpaviljoen van EH&I magazine laat de meubelmakerij naar eigen zeggen een spectaculaire keuken zien. "De keuken is ontworpen in samenwerking met ontwerpbureau Nanne Schuiveling en mede mogelijk gemaakt door oa. Cosentino, Gaggenau, Blum, Dekker Zevenhuizen en Baars & Bloemhoff", vertelt Robbrecht van Tiel. 

Robbrecht Maatwerk is een meubelmakerij gespecialiseerd in maatwerk. "Met andere woorden ieder meubel dat wij maken, is gemaakt precies volgens de wensen van de klant. Dit doen wij van ontwerp tot realisatie. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij samen met toeleveranciers die de beste zijn in hun vakgebied. Zo bent u verzekerd van een mooi meubel", vervolgt Robbrecht.

De Robbrecht Collection is sinds kort te koop bij Hartman Binnenhuisadviseurs. Robbrecht vervolgt: "Wij zijn erg trots dat Hartman Binnenhuisadviseurs de Robbrecht Collection opgenomen heeft in hun assortiment. Deze totaalinrichter is al sinds jaar en dag toonaangevend als het gaat om contemporary design. Met labels als Thonet, Vitra, Pastoe en Leolux bieden zij het beste wat er te vinden is voor een modern interieur."

Meer informatie:
Robbrecht Maatwerk
contact@robbrecht.nl
www.robbrecht.nl  

Publicatiedatum: