Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering van vier specifieke woonstijlen

Winkelketen gaat nieuwe koers varen

Het resultaat van de nieuwe koers van de bekende winkelketen Xenos is terug te zien in haar kleurrijke najaarscollectie die tijdens de Xenos OngewoonWeken wordt gepresenteerd. De collectie bestaat uit vier verschillende stijlen; safari chique, thuis jungle, bazar bizar en verrassende eenvoud.OngewoonWeken
Xenos is het Griekse woord voor ‘vreemd’. “Een naam die goed bij ons past”, aldus René Ruger, verantwoordelijk voor marketing bij Xenos. "De Xenos OngewoonWeken, de naam zegt het al, zien wij dan ook als het moment om onze, kleurrijke en bijzondere collectie te introduceren aan onze klanten. Maar dan net even anders.”

Woonstijltest helpt bij stijlkeuze

Speciaal voor de Xenos OngewoonWeken en de nieuwe collectie is de woonstijltest ontwikkeld. Met deze speciaal ontwikkelde test helpt Xenos haar klanten bij het maken van de juiste stijlkeuze voor thuis. 

Safari chique:
Denk bij safari chique aan warme kleuren als bordeaux en oker, rijke stoffen, exotische bloemen en materialen als marmer, goud en kristal.

Thuis jungle
Thuis Jungle bestaat uit meubels van gerecycled hout en zwart staal,  weelderige (planten)dessins en stoere, grove materialen als riet, bamboe en terracotta.

Verrassende eenvoud
In het thema verrassende eenvoud zijn de materialen natuurlijk. De prints eenvoudig en de kleuren ingetogen.

Bazar Bizar
Bazar bizar is een knipoog naar koopwaar in alle denkbare geuren en kleuren. 

Nieuwe winkels
Xenos (her)opende de afgelopen maanden al 54 winkels verspreid over het hele land. Nog iedere week komen daar nieuwe en gerestylede winkels bij. De winkels krijgen naar eigen zeggen een open karakter en een frisse, eigentijdse uitstraling. Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare en betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. De komende maanden zullen nog diverse winkels geopend en verbouwd worden.

Meer informatie:
Xenos
www.xenos.nl

Publicatiedatum: