Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe collectie is geïnspireerd op diamantslijptechnieken

Vloerenfabrikant gaat samenwerking aan

Tarkett introduceert een nieuwe luxe vinyltegelproduct: iD Mixonomi Jewels, onderdeel van het bekroonde iD Mixonomi-assortiment.
De collectie is ontworpen in samenwerking met Aurélia Paoli, oprichter van het Parijse ontwerpbureau Beauregard Studio. 
De collectie is geïnspireerd op diamantslijptechnieken. Dit wordt weergegeven in lijnen, geometrische patronen en levendige kleuren. De collectie heeft verscheidene vormen en kleurencombinaties.

Innovatieve productie en traditioneel vakmanschap
"iD Mixonomi Jewels is schaalbaar maatwerk en is een aanvulling op de exclusieve Floorcraft-service van Tarkett. Dankzij nauwkeurig en verfijnd snijwerk ontstaan vloercomposities die aan de wensen van de klant voldoen. Tarkett nodigde Aurélia Paoli uit om deze nieuwe collectie, die een brug slaat tussen innovatieve productie en traditioneel vakmanschap, te ontwerpen", vertelt een woordvoerder van Tarkett.

Het iD Mixonomi Jewels-pallet bestaat uit 34 kleuren, die in vijf verschillende kleurenthema’s worden gepresenteerd. De verschillende thema’s zijn: Natural Culture, Disruptive Pastel, Preppy Blue, Neo 70’s, Serenity. 
Beauregard Studio heeft bovendien een suite ontworpen met vloeren van iD Mixonomi Jewels die gebruikt, aangepast of bekeken kan worden ter inspiratiebron via de online vloerpatroonontwerper van Tarkett.

Bescherming van de natuurlijke hulpbronnen
iD Mixonomi Jewels is 100% ftalaatvrij en de collectie heeft een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen. Tarkett streeft naar het beschermen van natuurlijke hulpbronnen en het afremmen van klimaatverandering. Daardoor bestaat het product voor meer dan 30% uit gerecycled materiaal en komt het in aanmerking voor het ReStart-terugnameprogramma van Tarkett.

Aurélia Paoli, oprichter Beauregard Studio stelt: “iD Mixonomi Jewels straalt inlegwerk en handgemaakte producten uit: uniek en vakkundig gemaakt. In feite is het parket met een vinylpatroon, waardoor het klassiek vakmanschap uitstraalt, maar tegelijkertijd modern is uitgevoerd.” 
iD Mixonomi Jewels is vanaf eind oktober 2019 beschikbaar.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: