"Op donderdag 26 september vindt het eerste event van onze ambassadeur interieurstyling zakelijk plaats", vertelt een woordvoerder van BNS Crisp - Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten. "Het thema van het event is: zintuiglijke beleving creëren; ook voor het zakelijke interieur. Het wordt steeds belangrijker om, ook in ruimtes van het zakelijke interieur, een beleving te creëren. Maar maak je bij een zakelijk interieurontwerp ook gebruik van alle zintuigen? Dit en meer komt aan bod tijdens de twee inspirerende lezingen tijdens dit inspirerende event, georganiseerd door Christel Benning."Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
  9.30 - 10.00 uur  Inloop met koffie en thee
10.00 - 10.15 uur  Introductie Christel Benning
10.15 - 11.00uur   Lezing Christel Benning*
11.15 - 12.00 uur  Lezing Geanne van Arkel - Interface*
12.00 - 13.00 uur  Rondleiding het Awarehouse

Christel Benning
Christel heeft een eigen bedrijf CBStyling en is mode- en prognosestylist. Zij houdt zich bezig met prognosestyling voor vakbladen, conceptontwikkeling voor merken en labels, fotostyling voor commerciële en redactionele opdrachtgevers en stylingadvies voor opdrachtgevers in de zakelijke markt. Haar lezing zal gaan over raakvlakken en trends in mode en het zakelijke interieur met als uitgangspunt de vier styling aspecten kleur, materiaal, vorm en dessin. Hoe kunnen deze elementen invloed hebben op de zintuigen en zo een optimale beleving creëren bij de bezoeker en/of consument van een zakelijke omgeving met nadruk op retail en events.

Geanne van Arkel
Geanne van Arkel is een gedreven entrapreneur die zowel intern als extern mensen weet te verbinden en duurzaamheid op persoonlijke wijze weet over te brengen waardoor iedereen een eigen vertaalslag kan maken. Geanne zal in haar lezing inzoomen op het concept van duurzaam produceren voor de zakelijke markt met een focus op het zintuigelijke aspect en effect daarvan. Duurzame ontwikkeling is in haar ogen de enige de weg naar een betere en succesvolle toekomst: holistisch ontwerpen met het klimaat in gedachten. Op deze manier kan iedereen bijdragen aan een inclusieve, low carbon, biobased en circulaire economie.
Geanne is afgestudeerd als textielingenieur en heeft een master aan de Arizona State University in Biomimicry, het leren van de natuur, behaald. In 2018 werd zij verkozen tot MVO manager van het jaar. Sinds 2003 werkt zij voor Interface, de tapijttegelfabrikant die al sinds 1994 werkt aan het leveren van een herstellende bijdrage aan milieu en maatschappij. De organisatie wil met haar missie Climate Take Back bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering door niet alleen te leren van de natuur, maar te functioneren als de natuur, regenererend ondernemen.

Locatie
"Dit event vindt plaats in het Awarehouse van Interface in Scherpenzeel, een van de meest duurzame tapijtproductielocaties ter wereld en is een concreet voorbeeld van duurzaam ontwerp en bouw. Interface is een van de eerste bedrijven die zich openlijk committeerde aan duurzaamheid. Het buiten gebruik geraakte pand werd verbouwd tot een innovatieve, multifunctionele ruimte voor exposities, workshops, conferenties en vergaderingen", besluit de woordvoerder van BNS Crisp.

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Het is mogelijk om op eigen gelegenheid te lunchen in het Awarehouse, voor meer informatie klik hier

Meer informatie:
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl