In het afgelopen jaar is niet alleen de fabriek in Sneek maar ook de collectie verder uitgebreid. Tegelijkertijd heeft de website begin dit jaar een complete metamorfose ondergaan. Nu is het moment aangebroken om een nieuwe showroom te openen.Het gaat snel met Dutch Seating Company. Volgens eigenaar Walter Wuis (zie foto) is er een behoorlijke teruggang in het aantal winkels in Nederland. Niet alleen kleine winkels maar ook grote ketens sluiten hun winkels. "Wij zijn juist van plan tussen nu en twee jaar nog drie winkels te openen. Ik heb alle vertrouwen in het succes daarvan. Wij bieden een eigen in Nederland (Sneek) gemaakt uniek product waarbij veel maatwerk mogelijk is. Je kunt één van onze winkels bezoeken of als je niet zoveel tijd hebt online je bestelling doen", aldus Wuis.

Nieuwe showroom
Onlangs heeft Dutch Seating Company de kans gekregen om een winkelpand in hartje Rotterdam over te nemen van Casper Haring Design. In de Schilderstraat 34A, nabij de Coolsingel. "Wanneer de winkel in Rotterdam 'loopt' hebben we de ambitie om nog een winkel te openen in het Limburgse en in het Oosten van het land. Om deze groei te realiseren starten wij een crowdfundingsactie."
Als investeerder ontvang je een rente van 5% op je investeringsbedrag plus een kortingspercentage op je eventuele aankopen bij Dutch Seating Company gedurende de looptijd van de lening.


Andere voorwaarden zijn:
- De minimum investering is € 2.500 en de maximum investering is € 10.000.
- De looptijd van de lening is 2 jaar.
- Na het eerste jaar ontvang je 5% rente over je inleg. Aan het einde van het  2e jaar ontvang je de inleg terug plus de verschuldigde rente over het 2e jaar.
- Als extra tegenprestatie ontvang je een korting op je eventuele aankopen bij Dutch Seating Company.
De kortingen zijn gedurende de looptijd van de lening geldig op het gehele assortiment incl. aanbiedingen.
- Elke maand ontvang je als investeerder een update en word je uitgenodigd voor een hapje en drankje bij de  officiële opening van onze winkel in Rotterdam. Je ziet dan direct het resultaat van je investeringsbijdrage.

Meer informatie:
Dutch Seating Company
www.dsco.nl