Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Datum The Art of Living Event 2020 bekend

Na het daverende succes van het eerste The Art of Living Event, kan een vervolg natuurlijk niet wegblijven. Tijdens de tweede editie, die plaats zal vinden van 26 t/m 29 maart 2020, worden bezoekers wederom in het Autotron ’s-Hertogenbosch verwelkomt.
Een woon- en lifestyle event waar high-end particulier en professional tot elkaar komen.

Nieuwste trends
De eerste editie trok vorig jaar vele woon- en lifestyle-liefhebbers naar de Noord-Brabantse hoofdstad. Ook volgend jaar zullen de nieuwste trends op het gebied van Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen en Lifestyle gepresenteerd worden door diverse exposanten. Enthousiaste sprekers brengen deze thema’s tot leven in masterclasses vol vernieuwende inzichten.

Wooninspiratie
Bij het exclusieve The Art of Living Event is er maar liefst 6500 m2 aan wooninspiratie te vinden. Of je nu architect, kunstliefhebber of designer bent, voor zowel particulier als professional is er genoeg te ontdekken in de prachtig ingerichte zalen van het Autotron. Ook tijdens de tweede editie zullen diverse kunstenaars hun bijzondere werk tentoonstellen op de speciaal ingerichte balustrade. De woonbeurs is vergelijkbaar met de eerste editie, maar zal volgend jaar flink uitgebreid worden en een aantal nieuwe en verrassende elementen bevatten.

Locatie
Tijdens de primeur van het evenement is gebleken dat het Autotron met zijn moderne maar warme sfeer het perfecte decor vormt voor de woonbeurs. De centrale ligging in het Brabantse groen, op korte afstand van diverse grote steden en de grens met Duitsland en België, maakt deze woonbeurs geliefd bij bezoekers uit binnen- en buitenland. Een mooie locatie om een live ontmoeting te creëren voor partners, professionals en (online) lezers.

Meer informatie:
The Art of Living
www.theartofliving.nl

Publicatiedatum: