Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe opties voor Angled Cabinet

Vij5 en Studio Thier&vanDaalen introduceren twee toevoegingen voor de Angled Cabinet, waardoor deze nieuwe functies krijgt. De Angled Cabinet is oorspronkelijk ontworpen als vitrinekast met glazen panelen in diverse kleuren. Het systeem wordt nu uitgebreid met gecoate aluminium panelen en een houten wijnrek. Hierdoor is de kast speelser in te delen en geschikt voor meer uiteenlopende doeleinden.

De Angled Cabinet is geconstrueerd met opvallende knooppunten waarbij alle drie de balken elkaar evenveel raken. Door de balken om hun assen te roteren, ontstaat er een nieuwe verbinding op het kruispunt waardoor een sterke constructie tot stand komt. De kast is ontworpen als een modulair systeem en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen door de balken in verschillende lengtes, hoogtes en breedtes te herhalen. De glazen en aluminium panelen zijn verwisselbaar waardoor de indeling van de kast flexibel is. Het houten wijnrek is optioneel en wordt aan het frame van de kast bevestigd.

Meer informatie:
Vij5
info@vij5.nl 
www.vij5.nl 

Publicatiedatum: