Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met een showroom van 4.300 m2

Maxaro opent megastore in midden Nederland

Na het succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro, specialist in badkamers, vloeren en keukens, uit met een megastore in The Wall in Utrecht. Het bedrijf speelt daarmee in op de sterk toenemende vraag vanuit consumenten naar meer vestigingen in Nederland. De megastore in Utrecht opent medio februari volgend jaar.

“We krijgen steeds vaker de vraag vanuit consumenten waarom er niet meer vestigingen zijn. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat er nog een geweldig groot publiek te bereiken is”, aldus de directie. “Dat signaal hebben we omgezet naar de realisatie van een nieuwe megastore in Utrecht.”  

Winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn, gelegen aan de A2, is de perfecte locatie gebleken voor de groeiambities van Maxaro. De centrale ligging maakt het voor elf miljoen mensen mogelijk om binnen één uur reistijd de unieke winkelformule te ervaren. Ook het winkeloppervlak heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor The Wall. Maxaro belooft haar klanten ervaring, aandacht, keuze, inspiratie en beleving. “Een showroom van 4.300 m2 stelt ons maximaal in staat om onze beloftes waar te maken én op die manier klanten in Utrecht en omgeving maximaal te laten slagen. We verheugen ons erop om het winkelconcept succesvol weg te zetten binnen The Wall.” Medio februari is de officiële opening van de tweede Maxaro-vestiging.

De nieuwe vestiging is een belangrijke stap in de ambitie om uit te breiden binnen Nederland. Naast locaties in Roosendaal en Utrecht streeft Maxaro ernaar om op termijn elders in het land nieuwe megastores te vestigen.

Over Maxaro’s succesformule
Maxaro bestaat sinds 2004 en heeft een sterke succesformule gericht op eigen productontwikkeling. Daartoe werkt Maxaro samen met meer dan honderd verschillende fabrieken. Eigen productontwikkeling stelt Maxaro in staat om een zeer groot assortiment direct uit voorraad aan de consument aan te bieden. De kwaliteitsproducten hebben een verrassend scherpe prijs.

Doordat Maxaro eigen producten ontwikkelt, heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Maxaro werkt bovendien met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. Dit en de eerdergenoemde focus op ontwikkeling, maakt dat Maxaro met haar winkelformule een unieke marktpositie heeft.

Meer informatie:
Maxaro
info@maxaro.nl 
www.maxaro.nl 
Hertogswetering 175
3543 AS Utrecht

Publicatiedatum: