StairSolutions, fabrikant van traprenovatie systemen heeft op InCoDa haar nieuwste innovatie in traprenovatie gepresenteerd: Jakarta - Woven 2.0. Dit is een doorontwikkeling van Woven original. De vloer is een geweven PVC met een kern van nylon en glasvezel.

"Voor de Jakarta Woven hebben wij ons laten inspireren door de rijstvelden en de sfeer uit het verre Oosten. Deze trapbekleding is een evolutie van de Orginal Woven serie. Jakarta heeft de levensduur en hygiënische eigenschappen van een professionele traprenovatie, maar geeft ook het warme gevoel en de uitstraling van tapijt", laat een woordvoerder weten. 

Woven Original heeft als eigenschappen: slijtvast, hoge glijweerstand, geluiddempend en hygiënisch. Jakarta Woven is nog fijner geweven met dunnere vezels, maar is in tegenstelling tot de Woven Original nu ook als vloer leverbaar. De zes natuurlijke dessins zijn door het gemêleerde patroon eenvoudig naadloos te leggen zonder storende patroonherhalingen met het Uni-Click Systeem. "Dit zorgt voor een rustige, warme huiselijke sfeer maar dan wel in projectkwaliteit. Bijkomend voordeel van geweven structuur is de hoge glijweerstand waardoor een anti-slipstrip bij een traprenovatie niet noodzakelijk is, wat het loopcomfort weer verhoogd", besluit Stair Solutions. 

Meer informatie:
Stair Solutions
www.StairSolutions.nl