Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doorontwikkelde vloer verkrijgbaar in zes dessins

StairSolutions, fabrikant van traprenovatie systemen heeft op InCoDa haar nieuwste innovatie in traprenovatie gepresenteerd: Jakarta - Woven 2.0. Dit is een doorontwikkeling van Woven original. De vloer is een geweven PVC met een kern van nylon en glasvezel.

"Voor de Jakarta Woven hebben wij ons laten inspireren door de rijstvelden en de sfeer uit het verre Oosten. Deze trapbekleding is een evolutie van de Orginal Woven serie. Jakarta heeft de levensduur en hygiënische eigenschappen van een professionele traprenovatie, maar geeft ook het warme gevoel en de uitstraling van tapijt", laat een woordvoerder weten. 

Woven Original heeft als eigenschappen: slijtvast, hoge glijweerstand, geluiddempend en hygiënisch. Jakarta Woven is nog fijner geweven met dunnere vezels, maar is in tegenstelling tot de Woven Original nu ook als vloer leverbaar. De zes natuurlijke dessins zijn door het gemêleerde patroon eenvoudig naadloos te leggen zonder storende patroonherhalingen met het Uni-Click Systeem. "Dit zorgt voor een rustige, warme huiselijke sfeer maar dan wel in projectkwaliteit. Bijkomend voordeel van geweven structuur is de hoge glijweerstand waardoor een anti-slipstrip bij een traprenovatie niet noodzakelijk is, wat het loopcomfort weer verhoogd", besluit Stair Solutions. 

Meer informatie:
Stair Solutions
www.StairSolutions.nl 

Publicatiedatum: