Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De collectie is uitgebreid met nieuwe winterse taferelen

Wandkraft gaat in zee met woonwinkel

"Een klein jaar na de introductie van het merk Wandkraft kiest Trendhopper voor de wanddecoratie van het Duits-Nederlandse merk. De citystore van Trendhopper in Zwolle trapt deze week af met een Wandkraft-pilot store", vertelt Jorien Jansen van Wandkraft.

De wanddecoratie van Wandkraft is ingedeeld naar woonstijl, waardoor ze aansluiten op de actuele collecties in interieur- en woonwinkels. Jorien: "Dat werkt: door de wanddecoratie toe te passen in stijlkamers zien consumenten letterlijk het complete plaatje. Net als andere ketens van woonwinkels is nu dus ook Trendhopper overtuigd van dit concept."

Shop-in-shop
Trendhopper presenteert de vaste Wandkraft-collectie aan het winkelende publiek. Die collectie, onlangs uitgebreid met nieuwe winterse taferelen en een compleet nieuw Japan thema, is te zien in de Trendhopper-stijlkamers, marketingmateriaal en in een speciale Wandkraft-shop-in-shop. Consumenten kunnen daar direct de door hen gekozen wanddecoratie meenemen of die bestellen via een groot beeldscherm waarin ze onder meer formaat en materiaal kunnen aanpassen. 

Per woonstijl, per seizoen levert Wandkraft een complete verkoopklare collectie. Tweemaal per jaar wordt de collectie aangevuld met beelden die passen bij het seizoen en de nieuwste stijltrends en -thema’s. Winkeliers kunnen een selectie maken uit de vaste collectie of kiezen voor maatwerk.

Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com 

Publicatiedatum: