Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ter uitbreiding van het aantal servicelocaties"

Verfgroothandel opent negende vestiging

Ter uitbreiding van het aantal servicelocaties is een nieuwe vestiging toegevoegd aan de acht reeds bestaande filialen in Zeeland en Zuid-Holland. Bij verfgroothandel Luijten-VVZ gaat dan ook de vlag uit, want eind oktober opent het bedrijf een nieuwe vestiging in Nieuwe Tonge. Luijten handelt in professionele verfproducten en aanverwante materialen en gereedschappen. "Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij kwaliteit en snelheid altijd leidend is. U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor bouwverven, autolakken, Doe-Het-Zelf, industrie- en meubellakken, vloersystemen en entreesystemen", vertelt een woordvoerder. 

Afgelopen jaren werden de producten van Sigma Coatings in de regio Goeree-Overflakkee voor het bedrijf gedistribueerd door partners. Per 16 september jl. is Luijten dit zelf gaan verzorgen.

Meer informatie:
Luijten-VVZ
info@luijtenvvz.nl
www.luijtenvvz.nl 

Publicatiedatum: