TFD Floortile lanceert tien nieuwe collecties

TFD Floortile kondigt de lancering aan van tien nieuwe collecties. Dit genereert een boost van het productaanbod bovenop de reeds bestaande collecties PVC vloeren van TFD. Door een designer in huis te halen is het proces van inspiratie tot creatie in een stroomversnelling gekomen. De nieuwe collecties bieden elk op eigen wijze een oplossing voor verschillende woonstijlen en geven karakter aan een diversiteit van interieurs.

Als eerste introduceert TFD De FUTURA: deze plank heeft een matte optiek, een verfijnde embossing en een natuurgetrouw dessin. De diverse tinten matchen goed met lichte en donkere houtsoorten. De plank sluit aan bij de huidige trend ontwikkeling om verschillende woonstijlen te combineren. Daarnaast vergroot de lengtewerking van de 1.5 m planken de optische beleving van de ruimte.⁠⁠

Net als voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan is gekozen voor alternatieven die niet schadelijk zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit. De Futura is dan ook een volkomen veilige PVC vloer, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor hij voldoet aan de strengste normen.

Alle TFD vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Meer informatie:
TFD Floortile
info@tfd-floortile.com 
www.tfd-floortile.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven