Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgens interieurarchitecte is er nog veel onwetendheid

Tweede druk voor boek Doret Schulkes

Twee jaar na publicatie van het boek ‘Hoe krijg ik een heerlijk huis’ verschijnt deze maand de tweede druk. “Ik heb veel positieve en persoonlijke reacties gehad van lezers, ze vinden het een bijzonder boek”, zegt Schulkes, “maar er is nog veel onwetendheid.“


Doret met haar boek 'Hoe krijg ik een Heerlijk Huis'

Interieurarchitectuur is geen luxe
Schulkes schreef het boek vanuit ergernis dat men denkt dat interieurarchitectuur een luxe is. “Fijn wonen is een voorwaarde om goed te kunnen functioneren. Pas als aan die voorwaarde is voldaan kun je je richten op andere activiteiten. Maar fijn wonen heeft niets te maken met design of het kleurtje op de muur. Waarmee dan wel? Nou dat leer ik je in mijn boek.”

De invloed van je interieur
Schulkes studeerde planologie. Tien jaar later besloot zij dat de schaal waarop ze mensen wilde helpen kleiner moest.  “Je interieur start direct buiten je huid, dáár kun je veel betekenen voor mensen” vertelt Schulkes. Dus koos ze voor een studie interieurarchitectuur. Inmiddels heeft ze ruim twintig jaar haar eigen bureau en draagt haar eigen visie met veel enthousiasme uit.

Een bijzonder boek
Het boek ‘Hoe krijg ik een heerlijk huis, 5 sleutels om zelf toe te passen’ is het eerste interieurboek dat niet gaat over spullen. Het bevat prachtige foto’s van gerealiseerde projecten maar laat je tegelijkertijd duidelijk zien hoe je daar iets mee kunt in je eigen huis.

Het is geen koffietafelboek maar het heeft het formaat van een lesboek. Want dat is wat Schulkes wil bereiken: dat mensen zelf leren wat echt belangrijk is om je in huis gelukkig te voelen. “We hebben allemaal leren lezen en schrijven, maar we hebben niet geleerd hoe we ons huis zo kunnen inrichten dat we er ons gelukkig in voelen”, aldus Schulkes.

Meer informatie:
Doret Schulkes
[email protected] 
www.eenheerlijkhuis.nl 

Publicatiedatum: