Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brand treft interieurbouwer houten meubelen

In Oldenzaal heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een flinke  brand gewoed. Aan de Lübeckstraat sloegen de vlammen uit het dak van het pand van Kroeze Interieurbouw. Door ingrijpen van de brandweer is de brand beperkt gebleven tot de productiehal van het pand.

Al snel na de eerste melding schaalde de brandweer op. Vier bluswagens kwamen ter plekke. Een extra voertuig werd opgeroepen om de brand van boven te bestrijden. Kort na half drie kon het sein brand meester gegeven worden, zo meldt RTV Oost.

In een interview met genoemde radio- en televisieomroep vertelt  directeur Paul Kroeze dat al het hout en plaatmateriaal weggegooid kan worden, omdat niemand meubilair met een rookgeur wil kopen. Zaterdag hielp het voltallige personeel mee om de boel op te ruimen.

Kroeze Interieurbouw maakt houten horecameubelen voor binnen- en buitenland. Aan het begin van vrijdagnacht zag een medewerker van een beveiligingsbedrijf dat de vlammen uit het dak van het pand sloegen. "Ondertussen hadden de brandmelders het ook al doorgegeven, een paar minuten later waren de verschillende korpsen al ter plaatse", aldus Kroeze. 

De brand vond plaatst in de spuiterij en de expeditieruimte. "Ik heb nog geen idee van de omvang van de schade. Het gaat om materiële schade, bedrijfsschade, gevolgschade. De experts zijn geweest, van de verzekering, van onszelf. We hebben inmiddels een aannemer ingeschakeld om noodwanden te plaatsen", vertelt Kroeze aan de redactie van RTV Oost.

Lees het complete artikel hier.

Kroeze Interieurbouw
info@kroeze-interieur.nl  
www.kroeze-interieur.nl 

Publicatiedatum: