Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In Duitsland tijdens keukenvakbeurs

Dekker Zevenhuizen presenteert noviteit in samenwerking met interieurontwerper

Dekker Zevenhuizen introduceert ook dit keer weer een bijzondere noviteit op de keukenvakbeurs in Duitsland (locatie house4kitchen). Interieurontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor Selsiuz twee kranen ontworpen: de Cone ARC en de CONE counter.

Deze Cone kokendwaterkranen bieden de balans tussen speelsheid en verstilling. De archetypische conische details in het design zijn kenmerkend voor deze solide kranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design.

Click HOT, Click FIZZ, Click COLD!
De Cone Arc & Cone Counter zijn beide onderscheidend door het conisch vormgegeven ontwerp. De elektronische bediening is  gebruiksvriendelijk en veilig voor kinderen. Met het Click Click GO systeem switch je moeiteloos van gekoeld, naar kokend of bruisend water.

Kleuren en modellen
De Cone Arc en Cone Counter zijn er in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs. En elk model kan met alleen kokend water of ook bruisend en gekoeld water geleverd worden. De nieuwe modellen zijn vanaf 2020 verkrijgbaar.Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
info@selsiuz.com  
www.selzius.com 

Publicatiedatum: