Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PPC exclusieve distributeur Sense PVC vloeren

Vanaf september 2019 is PPC (Plinten en Profielen Centrale) exclusieve distributeur van Sense PVC vloeren in Nederland en België. Lisa Klaassen: "Een mooie aanvulling op ons brede assortiment vloeren".

Brede collectie PVC vloeren
Sense PVC vloeren biedt hoogwaardige comfortabele vloeren met de uitstraling van echt hout of natuursteen. Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam en milieuvriendelijk. De kwaliteit van de afwerking, de natuurlijke uitstraling en de zuivere samenstelling zijn belangrijke pijlers van Sense. Dankzij de 5 verschillende legwijzen is er voor iedere toepassing een passende vloer. De 48 decoren zorgen voor aansluiting bij iedere woonstijl. Tegels en planken in verschillende formaten en visgraat. Ook de mogelijkheid van visgraat en planken met hetzelfde decor in verschillende ruimtes spreekt de consument aan.

10 dB geluidsreductie zonder extra ondervloer
De Sense SPC-click variant realiseert 10dB geluidsreductie zonder extra ondervloer! Dat betekent dat deze vloeren ook als geluidsreducerende oplossing verkocht kunnen worden in appartementen. Ook zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming.
Sense bevat geen weekmakers, is 100% watervast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling. De slipweerstand R10 is hoger dan de standaard.

PPC gaat alle Sense vloeren uit voorraad leveren. Dat betekent dat bestellingen de eerstvolgende vaste bezorgdag gratis worden bezorgd. Ook de 4-uurs garantie is op deze vloeren van toepassing: bij productiefouten wordt binnen 4 uur vervangend materiaal op de werkvloer geleverd. Met de sample service maakt PPC het mogelijk de consument een staal van de vloer mee te geven.

Op de Interieur Collectie Dagen vertelt PPC graag alles over Sense. Deze beurs vindt plaats van 15 tot en met 17 september.
Stand 712.
Tel: 0343 432 321 
info@plintenenprofielencentrale.nl  
www.plintenenprofielencentrale.nl  
www.incoda.com 

Publicatiedatum: