Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwste rail- en roedensystemen Interstil op InCoDa en ETC

Ed Jansen van Doorn: "Onze nieuwe golfplooicollectie is vanaf oktober leverbaar"

Technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design,  dat zijn al jaren de kenmerken van het Interstil golfplooi assortiment. "De nieuwe W-plus collectie past hier uitzonderlijk goed in", zegt algemeen directeur Ed Jansen van Doorn. "Wij presenteren onze nieuwe golfplooicollectie op de InCoDa (van 15 t/m 17 september in Gorinchem). Het nieuwe assortiment is vanaf oktober leverbaar. Op de InCoDa zullen wij ook alle monsterborden en demo mogelijkheden aan de bezoekers demonstreren in onze stand op nummer 907."

Interstil is een Duits familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. In het ETC Design Center Europe heeft het bedrijf een showroom. "Wij leveren rail- en roedensystemen, voornamelijk in Europa maar ook wereldwijd", legt Ed (zie foto) uit. In Nederland doen wij dat nu bijna tien jaar rechtstreeks, dus zonder tussenpersonen. We leveren vanaf de fabriek rechtstreeks aan de winkelier. Dat betekent dat de tussenhandel er tussenuit is en dat wij onze klanten rechtstreeks kunnen adviseren. We merken dat wij daardoor een betere relatie hebben gekregen met de klant." 

"Op het ETC hebben we onze showroom vernieuwd met veel nieuwe modellen", gaat hij verder. "Het ETC is elke maandag open en er is een najaarsbeurs op 23 en 24 september. Onze stand is te vinden op nummer 100."

Interstil stelt op de komende beurzen o.a. de verschillende garnituren voor:

W5 - Vlakke verschijning met sterke aanwezigheid
Discreet en toch aanwezig. W5 is een golfplooi garnituur dat zich elegant tegen het plafond nestelt dankzij de geringe dikte. Ondanks de lage totale hoogte heeft het garnituur een voldoende groot en verborgen loopkanaal om de koordjes van de glijders in te verbergen. De kleine groef aan de zichtzijde van het profiel accentueert de convexe vorm, dat vlak naar de muur toe afloopt. De eindafwerkingen nemen de vorm van het profiel aan en versmelten harmonieus met het plafond.

W4 - De fusie van profiel en steun
Tegelijk eenvoudig én elegant is van toepassing bij het garnituur W4. Het golfplooi garnituur valt op door de expressieve wandsteunen, die door hun speciale vormgeving een vloeiende overgang naar het profiel mogelijk maken. Pas in tweede instantie is de vloeiende vorm te herkennen, waarbij het convex gevormde binnenloop profiel samensmelt met de identiek gevormde steun tot een perfecte eenheid.W6 - Symmetrie zo ver het oog reikt
De absoluut symmetrische vorm van het profiel maakt het mogelijk het W6-golfplooi garnituur ook vanuit ongebruikelijke perspectieven te bekijken. Ondanks de minimalistische uitvoering van 13 mm biedt het
loopkanaal van het nieuwe W6-profiel ruimte voor de koordjes van de interstil golfplooi glijders. Het absoluut symmetrische profiel is verkrijgbaar in vijf kleuren met twee varianten in eindafwerking.

Wing - Gewichtloos dankzij geïntegreerde integraal technologie
De integraal technologie, reeds bekend en gepatenteerd van Interstil gordijnroedes, maakt nu het onmogelijke mogelijk, zelfs met vlakke binnenloop profielen. Met slechts 1 steun in het midden kan dit garnituur geplaatst worden tot een overspanning van 3 meter zonder
dat de profieleinden onder het stofgewicht gaan afbuigen.
Een ronde plafondsteun met een concave vorm aan beide zijden en als alternatief een vlak ontworpen steun vormen eveneens een bijzonder design bij plafondmontage van dit bijzondere garnituur.

Al deze modellen zijn bekroond met Reddot Awards 2019

Voor meer informatie:
Interstil Benelux
Ed Jansen van Doorn
De Grootlaan 37
5252 AZ Vlijmen
[email protected]
www.interstil.nl
+31(0)73 5111192