Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zoetermeerse producent voor lijmen en kitten komt met nieuws

Bijlard stelt drie nieuwe producten voor

Met de introductie van de PVC-lijm Floor, de revolutionaire MS2K FLOOR en de Sqraper A3 heeft de Zoetermeerse producent voor lijmen en kitten heel wat nieuws om te laten zien op de Interieur Collectie Dagen 2019 in Gorinchem.

De MS2K FLOOR, het groene en duurzame alternatief voor PU-lijmen. Niet alleen is de lijm veel sneller droog maar is ook de vernetting beter waardoor de lijm tot twee keer sterker is dan een 1-komponent MS-lijm! Door zijn snelle doorharding wordt doorzweten in het hout tot een minimum beperkt.

De PVC-lijm FLOOR is niet alleen voor de parketbranche maar ook voor de woninginrichtingsbranche een zeer interessant product. De lijm wordt wit opgezet en droogt na 20 tot 40 minuten transparant op. Het is dus eenvoudig te zien wanneer de stroken aangebracht kunnen worden. Kortom, makkelijk smeerbaar en een hoge tack is het een heerlijk product om mee te werken.

Tijdens de beursperiode heeft het bedrijf een introductie-aanbieding: bij aankoop van min. 50 kg PVC-lijm ontvangt men de (ook al nieuwe!) Sqraper ® A3. Deze Sqraper is speciaal ontwikkeld voor de PVC-lijm FLOOR maar kan ook uitstekend worden gebruikt voor het opbrengen van contactlijmen. Door zijn unieke ontwerp maakt u elke emmer tot de laatste druppel leeg. Door zijn robuuste uiterlijk gaat hij lang mee, is braamvrij en makkelijk schoon te maken!

Meer informatie:
Bijlard International
marketing@bijlard.com
www.bijlard.com 

Publicatiedatum: