Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met de hand gevlochten door vlechters in Vietnam"

Handed By introduceert multifunctionele bijzettafel

Handed By produceert gevlochten manden, tassen en woonaccessoires. Handgemaakt van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten, zoals gerecycled plastic en bamboe. Het merk heeft onlangs de Halo high geïntroduceerd. Dit is een met de hand gevlochten bijzettafel. "De bijzettafel is multifunctioneel in het gebruik, want onder het houten plateau bevindt zich een fijne opbergplek. Afstandsbediening, speelgoed of plaids: alles uit het zicht opgeborgen. Zet de Halo high op een prominente plek in de woonkamer, of als decoratieve bijzettafel naast de bank", vertelt een woordvoerder van Handed By.



De Halo high wordt met de hand gevlochten door vlechters in Vietnam, met deze mand is een vlechter gemiddeld wel een dag bezig. Gemaakt van 70% recycled plastic en beschikbaar in verschillende kleuren. Handed By design is herkenbaar aan het unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. "Alles waar onze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij."

Meer informatie:
Handed By
Nijverheidsweg 13
3401 MC IJsselstein
info@handedby.com
www.handedby.nl 

Publicatiedatum: