Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Proberen verschil te maken door samen te werken met designers"

Finesse gespecialiseerd in afwasbaar tafellinnen

Finesse is een Belgische fabrikant en groothandel gespecialiseerd in afwasbaar tafellinnen. Zelfklevende en elektrostatische folies, vloermatten en andere huishoudartikelen behoren tot het assortiment. 

"Finesse heeft een Eco-bewuste en ethische houding, alle producten worden geproduceerd in fabrieken die de strenge Europese regelgeving handhaven. Fabrieken waar men de meest ecologische grondstoffen en productiemethodes gebruikt om een zo eco-vriendelijke, volledig recyclebaar en duurzaam productgamma te kunnen leveren. Daarnaast doorstaat elke product ook een test binnenshuis", vertelt een woordvoerder van Finesse.

Samenwerking met verschillende designers
De tafellinnen sector is een traditionele sector. Bij Finesse proberen ze het verschil te maken door samen te werken met designers, trends op te volgen en de collecties op regelmatige basis te vernieuwen. "Naast eigen collecties en producten speelt Finesse een brug tussen onze Belgische klanten en aantal internationale merken zoals: Lineafix Static (decoratieve hergebruikbare statische films voor ramen en andere vlakken), Friedola (hoogwaardige kunststof binnen- en buitenfittingen voor textiel- en vrijetijdsmarkt voor thuis), Coryl (en decoratieve binnen- en buitenmatten) en Plastoprint (gespecialiseerd in de productie van vinyl-tafelkleden, gepersonaliseerde prints en gelamineerde stoffen)", vervolgt de woordvoerder.

Meer informatie:
Finesse
info@finesseworld.com
www.finesseworld.com  

Publicatiedatum: