Finesse is een Belgische fabrikant en groothandel gespecialiseerd in afwasbaar tafellinnen. Zelfklevende en elektrostatische folies, vloermatten en andere huishoudartikelen behoren tot het assortiment. 

"Finesse heeft een Eco-bewuste en ethische houding, alle producten worden geproduceerd in fabrieken die de strenge Europese regelgeving handhaven. Fabrieken waar men de meest ecologische grondstoffen en productiemethodes gebruikt om een zo eco-vriendelijke, volledig recyclebaar en duurzaam productgamma te kunnen leveren. Daarnaast doorstaat elke product ook een test binnenshuis", vertelt een woordvoerder van Finesse.

Samenwerking met verschillende designers
De tafellinnen sector is een traditionele sector. Bij Finesse proberen ze het verschil te maken door samen te werken met designers, trends op te volgen en de collecties op regelmatige basis te vernieuwen. "Naast eigen collecties en producten speelt Finesse een brug tussen onze Belgische klanten en aantal internationale merken zoals: Lineafix Static (decoratieve hergebruikbare statische films voor ramen en andere vlakken), Friedola (hoogwaardige kunststof binnen- en buitenfittingen voor textiel- en vrijetijdsmarkt voor thuis), Coryl (en decoratieve binnen- en buitenmatten) en Plastoprint (gespecialiseerd in de productie van vinyl-tafelkleden, gepersonaliseerde prints en gelamineerde stoffen)", vervolgt de woordvoerder.

Meer informatie:
Finesse
info@finesseworld.com
www.finesseworld.com