Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking Pols Potten en Studio JanJannes:

Jan Dijkstra: "Ik wilde een kast maken die geen vierkante en rechte zijkanten heeft"

Jan Dijkstra is de oprichter van Studio JanJannes. Hij is naar eigen zeggen geboren en getogen in een klein Nederlands dorp met meer koeien dan mensen. "Misschien heeft dit mijn neiging tot het praktische en functionele, het vriendelijke en vrolijke beïnvloed, wie weet. Hoe dan ook, ik ontwerp voor thuis, op kantoor en in de tuin met de duidelijke ambitie om het dagelijks leven minder gewoon te maken", vertelt Jan.
Voor het merk Pols Potten maakte Jan een plankenkast: Chiaro, die deze week tijdens Maison&Objet werd gepresenteerd.

De Chiaro plankenkast is het eerste resultaat van een nieuwe samenwerking met pols potten. Chiaro is Italiaans voor helder, dit is terug te zien in de open en minimalistisch ogende plankenkast. Het is gemaakt van een mat zwart gepoedercoat metalen buisframe samen met planken van rookglas. "Ik wilde een kast maken die geen vierkante en rechte zijkanten heeft maar afgeronde vormen. Het ontwerp is eenvoudig, stevig, stijlvol en heeft een herkenbaar element. Eenvoudig door pure, eenvoudige en vriendelijke vormen te gebruiken. Stevig door zijn metalen structuur en stijlvol door het gebruik van chic gerookt glas. De afgeronde verticale bogen lijken grote handgrepen te zijn. Het is beschikbaar in een lage en een hoge versie.

Meer informatie:
Studio JanJannes
Thomas à Kempislaan 40
5643 NV Eindhoven
info@janjannes.com
www.janjannes.com

Publicatiedatum: