Het Belgische designlabel Moome heeft diverse sofa's op de markt gebracht. Het gaat hierbij om LOU, LEX, LUCIE en THEO.

LOU
LOU is een nieuwe, modulaire sofa van het Belgische designlabel Moome. Via een overzichtelijk gamma aan elementen kan je zelf de gewenste opstelling samenstellen. Omdat rug- en armelementen dezelfde hoogte hebben, kunnen ze flexibel geplaatst worden. Details als een karaktervolle stiknaad en verfijnde poten kenmerken het vakmanschap in de productie van de sofa en geven het zitmeubel persoonlijkheid. 

LEX
Nederlands ontwerper Hans Daalder ging de uitdaging aan om voor MOOME een vast gestoffeerde, strakke sofa. Het resultaat is LEX.

De verhoudingen in de sofa zijn eenvoudig en puur zodat alle grafische lijnen aandacht krijgen. Door de lichte sledevoet lijkt de sofa te zweven, waardoor het geheel licht en luchtig blijft.

“De kwaliteit van een zitmeubel wordt bepaald door het ontwerp, maar vooral ook door de vakmensen die het meubel bouwen. Ik heb enorm veel respect voor dat vakmanschap en ben daarom heel blij met de samenwerking met MOOME”, aldus Hans Daalder.

LUCIE
In sofa LUCIE combineert ontwerpster Tessa Lauwaert kleuren, vormen en texturen tot een harmonieus en vrouwelijk geheel. Het zachte, nonchalante zitgedeelte maakt van LUCIE een zalige ‘plof’bank. De sierlijke architecturale poot zorgt voor extra vrouwelijkheid en een herkenbare ‘LUCIE’signatuur.

LUCIE kan volledig naar wens samengesteld worden want de sofa is verkrijgbaar in diverse maten en opstellingen.

THEO
Met THEO brengt het Belgisch designlabel een nieuwe, architecturale sofa met een vriendelijk, uitnodigend karakter. Zit-, rug- en armgedeelte vloeien op een esthetisch logische wijze in elkaar over. De strakke geometrische opbouw wordt visueel in evenwicht gebracht door de licht gebombeerde kussens.

THEO verenigt universele designwaarden als comfort, functionaliteit en flexibiliteit in een puur geheel, zonder nutteloze overbodigheden. Het ontwerp staat voor goed design en is sterk door zijn eenvoud.

Meer informatie:
MOOME
made@moome.be  
www.moome.be