Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens InCoDa

Vloerenbedrijf toont tal van noviteiten

Op 15 tot en met 17 september vindt wederom het vakmoment voor de professionele woning- en projectinrichter plaats. Meer dan 120 exposanten tonen hun nieuwste collecties op het gebied van vloeren, stoffen, wandbekleding en raamdecoratie. Interfloor zal zijn nieuwste noviteiten tapijt- en vinylvloeren presenteren. 

Het vloerenbedrijf zal de met twee actuele dessins vernieuwde vinylcollectie Dynamic Stone introduceren. Het halfsteens dessin van rustieke betonlook tegels, met een formaat van 50 x 25 cm, past naar eigen zeggen binnen de huidige industriële en Modern Minimal woontrend. "Verrassend anders is het eigenzinnige kiezeldessin, een perfecte match met het huidige op natuur geïnspireerde wonen. Mede dankzij de Black Tex Backing geschikt voor intensief gebruik, uitermate onderhoudsarm en duurzaam", vertelt een woordvoerder van Interfloor.

Ook zijn er twee kamerbrede tapijtkwaliteiten, Mystico en Wilton Nature, volop in stalenproductie. De introductie hiervan zal op en direct na de beurs zijn.
De tapijtcollectie Mystico ademt de sfeer van chique marmer. Semi project geschikt en uitermate geschikt voor maatwerk karpetten. 
De Wilton Nature collectie is vernieuwd met 10 actuele tinten. Een strak geweven tapijt met natuurlijke uitstraling, grote slijtvastheid en een rechtlijnig karakter. 

Tegelijkertijd zal de vernieuwde Dynamic Concrete worden geïntroduceerd. Deze serie binnen de uni dessins is vernieuwd met actuele betontinten, geschikt voor uiteenlopende interieurs. Dynamic Concrete Black Tex geeft het gevoel van een ruige betonvloer en is daarnaast toch warm en comfortabel.

Meer informatie:
Interfloor
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl 

 

Publicatiedatum: