Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hiermee bieden we onze klanten een perfecte vervanger"

Estillon maakt collectie ondertapijten compleet

Vanaf 1 september levert Estillon de vernieuwde, zelfklevende ondertapijten Wunderlays. Met de twee nieuwe ondertapijten maakt Estillon haar PU (polyurethaan) range weer compleet. "Hiermee bieden we onze klanten een perfecte vervanger voor de Egalbase range aan", vertelt een woordvoerder van Estillon.

Eigenschappen
Het ondertapijt is verkrijgbaar als Wunderlays Souplesse Stick 7 mm en Wunderlays Easystick 6 mm. Beide ondertapijten zijn geproduceerd uit hoogwaardig, schoon gerecycled rebond polyurethaan schuim met fixeerlaag. Het licht gewicht schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie en versterkt de ervaring van luxe en comfort van tapijt. De Wunderlays tapijten zijn geschikt voor huishoudelijk en projectgebruik, zoals de entree, restaurants,gangen, kamers en trappen. 

Over Estillon
Dankzij de ontwikkeling van diverse innovaties, producten en installatietechnieken biedt Estillon een compleet assortiment ondervloeren/ondertapijten voor alle typen vloerbekleding. 

Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
[email protected]
www.estillon.com

Publicatiedatum: