Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien tijdens Spotlight

Bowls and Dishes breidt collectie uit

Bowls and Dishes heeft de serie houten producten van Pure Rose Wood uitgebreid. Het bedrijf verkoopt handgemaakt aardewerk en natuurlijk hout.  Nieuw dit najaar is de grote ronde serveerplank van Ø59cm, die 4 cm dik is. Daarnaast is er ook een klein, recht model van 30 cm en een rustiek model van 35 cm aan de collectie toegevoegd.

De serie Pure Rose Wood bestaat uit diverse serveerplanken van robuust donker hout, dat is afgewerkt met stoere, zwartmetalen grepen. Het Sheesham-hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een opvallende tekening. Met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De houten planken zijn op een kookeiland of eettafel ook goed decoratief te gebruiken. Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat door de dichtheid van het hout lang mee. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. 

Bowls and Dishes is op 15 en 16 september te vinden op Spotlight in de beursfabriek in Nieuwegein.

Meer informatie:
Bowls and Dishes
Ordelven 5
5056 DC Berkel-Enschot
www.bowls-dishes.com

 

Publicatiedatum: