"Het is zover: Vectorworks 2020 komt eraan. Alle gebruikers in de Benelux en in Frankrijk kunnen binnenkort intuïtiever en efficiënter werken dankzij de nieuwe en verbeterde gereedschappen in Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight, Studio, Standaard, Braceworks en Vision", laat een woordvoerder van Design Express weten. 

De nieuwe versie zet datavisualisatie op het voorplan. In een interactieve werkomgeving kunnen alle beschikbare gegevens helder worden gevisualiseerd, zodat gebruikers hun werk meteen kunnen controleren, valideren en optimaliseren. Dat biedt grote voordelen bij complexe BIM- of SIM-modellen.
Met intelligent ontwerpen als speerpunt, bevat Vectorworks 2020 diverse innovaties.Release Vectorworks 2020
De Verenigde Staten beten de spits af op 10 september. Op 2 oktober is de Engelstalige versie beschikbaar in de Benelux en Frankrijk en op 25 oktober volgen de Nederlandstalige en Franstalige versies, met gereedschappen die aangepast zijn aan de lokale noden.

“Data en usability staan dit jaar voorop”, zegt Dr. Biplab Sarkar, CEO van Vectorworks, Inc. “Vectorworks 2020 focust op een intuïtief gebruik van de software en het inzetten van data in een intelligent ontwerpproces.”

Over Design Express
Bij Design Express steunen ze ontwerpers in architectuur, interieur, landschap en entertainment in hun missie om hun stempel op de samenleving  te drukken. Door krachtige, flexibele en gebruiksvriendelijke software aan te bieden die de creativiteit ondersteunt en ontwerpen tot leven brengt. We helpen deze software in de vingers te krijgen aan de hand van professionele opleidingen en support. Ons belangrijkste product is Vectorworks van de gelijknamige fabrikant.

Over Vectorworks, Inc.
Vectorworks, Inc. is een internationale CAD/BIM-softwareontwikkelaar voor architectuur en interieur, landschapsontwerp en entertainment. Vectorworks, Inc. maakt deel uit van The Nemetschek Group en opereert vanuit de hoofdzetel in Columbia, Maryland in de Verenigde Staten. 

Meer informatie:
Design Express
www.designexpress.eu

Vectorworks
www.vectorworks.net