Het was er nog niet; een heldere guideline over hoe je aan de slag gaat en waar je allemaal aan moet denken als je een huis gaat bouwen of een bestaand huis gaat verbouwen. Interieurontwerper en stylist Gertie van Driel presenteert deze week haar eerste boek ‘Meer dan een dak boven je hoofd’. Haar boekpresentatie en lezingen vinden plaats tijdens de vt wonen&design beurs in de Rai Amsterdam.

In het boek ‘Meer dan een dak boven je hoofd’ legt de auteur in hele duidelijke bewoordingen uit wat je te wachten staat. Het project van bouwen en verbouwen is namelijk een behoorlijk complexe zaak.
Tot in detail beschrijft zij waar je op moet letten, wat je tegenkomt en vooral hoe je vooruit kunt denken. Met duidelijke voorbeelden uit de praktijk lees je in dit boek ook de valkuilen, wat niet handig is om te doen en waar het vaak misgaat. Met de bijgevoegde illustraties wordt alles nóg duidelijker.

Dankzij haar enorme ervaring met klanten en eigen huizen geeft de auteur je super praktische tips en adviezen. Zelfs lichtplannen, interieurindelingen, raambekleding, verven, vloeren en styling komen uitgebreid aan bod. Het bespaart je een hoop geld en zorgen tijdens het hele (ver)bouwproces als je dit boek bij de hand houdt.

Over de auteur Gertie van Driel
Gertie van Driel is interieurontwerper en stylist en eigenaar van Buro Interieur Design 3L. Ze ontwerpt interieurs voor bedrijven en verbouwingen voor particuliere woningen en begeleidt deze trajecten van a tot z. Ze heeft voor haar gezin verschillende huizen gebouwd en verbouwd, dus ze weet wat het betekent om een (ver)bouwproject aan te gaan. Al haar ervaringen deelt ze in dit boek.

Meer informatie:
gertievandriel@id3l.nl  
www.id3l.nl