Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Dossche, president van USFloors International:

"Familiewaarden bepalen onze bedrijfscultuur"

Het vloerenbedrijf Planck uit Purmerend heeft een woning in het nabijgelegen Beemster gerenoveerd. De de ruime woonkamer en keuken werden daarbij voorzien van nieuwe COREtec® vloeren. “De echte waarden in het leven worden in families gecreëerd: authenticiteit, vertrouwen en de kans om creatief te zijn en jezelf uit te drukken. Precies deze waarden bepalen onze bedrijfscultuur en -visie", zegt Jan Dossche, president van USFloors International.

"Bij USFloors – COREtec® droomden we ervan betere vloeren te ontwikkelen. Zo ontwierpen we een hele nieuwe categorie: de innovatieve COREtec®-vloer. 100% waterdicht, 100% origineel, stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren."

Met de gepatenteerde COREtec® vloeren heeft USFloors een origineel vloerenproduct in een mum van tijd succesvol op de markt gebracht. "COREtec® zal op de komende vtwonen&designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met onze nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector", somt Dossche op. "Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen. De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend."

COREtec® zorgde in 2012 naar eigen zeggen voor een aardverschuiving in de markt met de introductie van meerlagige zwevende klikvloeren met een 100% watervaste core technologie. Het bedrijf, opgericht door de Oost-Vlaamse broers Piet en Jan Dossche, is gevestigd in de US en heeft een Europese hoofdzetel in Waregem. Topinvesteerder Warren Buffett nam het bedrijf in 2017 op in Shaw Industries.  

Voor het 4de opeenvolgende jaar brengt COREtec® in 2019 de laatste vloertrends naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI van 1 tem 6 oktober 2019.

Meer informatie:
COREtec
Textielstraat 20
8790 Waregem
[email protected]
www.coretecfloors.eu

Publicatiedatum: