Vier collecties ter ere van tienjarig jubileum

Mattiazzi viert zijn tienjarig jubileum met vier nieuwe collecties. Het merk werkte met een aantal gerenommeerde ontwerpers om deze nieuwe creaties te introduceren tijdens Salone Del Mobile 2019. Mattiazzi heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt met de kwaliteit van het houtwerk van zijn creaties. Ook staat het merk bekend om duurzaamheid met betrekking tot het hout dat wordt gebruikt.

De nieuwe meubelen van het merk zijn ontwikkeld onder de artistieke leiding van Sam Hecht en Kim Colin. Het ontwerpteam bestond verder uit de Mattiazzi-oudgedienden Jasper Morrison en Konstantin Grcic, met Foster + Partners als nieuwe toevoeging.

Jasper Morrison creëerde onder de naam Zampa een hoge en lage kruk van essenhout. Sam Hecht en Kim Colin ontwikkelden onder de naam Fronda een stoel en lage kruk van staal en dennenhout. Konstantin Grcic maakte een kruk en tafel van eikenhout onder de naam Cugino. Foster + Partners kwamen met Leva, een stoel in essenhout die zowel met als zonder stoffering van leer of textiel kan worden geleverd. Alle nieuwe meubelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Meer informatie:
Mister Distinguished (agent of design)
www.misterdistinguished.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven