Keuken- en meubelfabrikant is liefst drie seizoenen lang te zien bij Business Class

Vanaf 15 september, iedere zondagochtend op RTL 7, schuift Harry Mens met gasten uit het bedrijfsleven aan tafel om te praten over de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economische gebied. Voor Mereno uit Meijel wordt de eerste uitzending extra spannend, want de keuken- en meubelfabrikant is geselecteerd om het decor van Business Class te verzorgen voor de komende drie seizoenen. 

Tot en met 2022 wordt het decor verzorgd door Mereno, bestaande uit een keuken met Dekton Taga werkblad en een op maat gemaakte tafel van ruim drie meter lang. "Mereno heeft intensief samengewerkt met verschillende partijen en leveranciers om de inspirerende keuken te ontwerpen die een belangrijk onderdeel van het programma is", laat woordvoerder Bernie van Hegelsom weten.

Er is gekozen voor een Dekton Taga werkblad en fronten in bronskleur gelakt. "Dit wordt prachtig gecombineerd met een kastenwand van donker eucalyptus fineer. Deze combinatie zorgt voor een luxe maar toch ook warme uitstraling. Ook de lange tafel is op maat gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastenwand waarbij de poten en stroken van zwart Fenix zijn."

Tijdens de tweede uitzending op 22 september zal er een uitgebreid item aan bod komen waar Mereno uitgelicht wordt. Tijdens de opnames wordt het familiebedrijf uit Meijel uitgebreid in de spotlights gezet met een rondje door de fabriek en interview met Fanny Nooijen en Leon Mennen, directie van Mereno.

Meer informatie:
Mereno 
Banmolen 17
5768 ET Meijel                                                                                      info@mereno.nl
www.mereno.nl     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven