Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van timmerbedrijfje tot florerende onderneming met 450 werknemers

Ridderorde voor directeur vanwege innovatief ondernemerschap en sociale betrokkenheid

Van alle markten thuis. Zo kan de kersverse lintjesdrager het beste getypeerd worden. Als vrijwilliger is hij regelmatig kok in Krönnenzommer. In het verleden is hij een aantal jaren voorzitter geweest van voetbalvereniging DES. Maar hij ontving de koninklijke onderscheiding bovenal vanwege zijn innovatief ondernemerschap, zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn sociale betrokkenheid.

Zaterdag is Joop van Keulen uit Nijverdal benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Anneke Raven speldde de algemeen directeur van Van Keulen Interieurbouw de ridderorde vanavond op. Dat gebeurde tijdens het jubileumfeest ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Nijverdalse onderneming. Joop van Keulen heeft het timmerbedrijfje, dat zijn vader in 1944 begon, uitgebouwd tot een florerende internationale onderneming met ruim 450 werknemers. Daarmee is het bedrijf de tweede werkgever in de gemeente Hellendoorn.
Van Keulen Interieurbouw richt supermarkten, kledingzaken, maar ook bibliotheken in. De overgang van bediening naar zelfbediening in supermarkten werd mede mogelijk gemaakt doordat Van Keulen zelfbedieningsmeubels ontwikkelde die (inter)nationaal worden toegepast.