Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duits merk levert maatwerk voor deurfittings

Het Duitse merk FSB biedt onder de naam FSB Handmade fittings aan, die op maat gemaakt zijn om goed te combineren met de omliggende architectuur. FSB Handmade geeft ontwerpers de mogelijkheid om de kwaliteit van FSB te combineren met concepten die ze zelf hebben ontwikkeld.

De productcategorieën voor FSB Handmade betreffen deurkrukken, raamhendels, fittings voor schuifdeuren, op maat gemaakte deurkrukken voor glazen deuren, deurknoppen en hendels voor duwen of trekken met een maximale lengte van 50 cm. De opties voor deze categorieën lopen van handgevormd gietwerk tot volledig geautomatiseerde serieproducten.

Het gehele proces achter FSB Handmade, van conceptontwikkeling tot fabricage, vindt plaats op de locatie van FSB in Brakel. Klanten met eigen ideeën voor een ontwerp worden tijdens het proces begeleid door ervaren adviseurs.

De op maat gemaakte fittings en deurhendels zijn verkrijgbaar in vier soorten metalen met meer dan 20 verschillende afwerkingen. De metalen betreffen brons, roestvrij staal, aluminium en messing. Het metaal kan naar believen worden bewerkt. Aluminium met een gepolijste afwerking past bijvoorbeeld uitstekend bij een klassiek interieur, terwijl hetzelfde metaal met een rode of zwarte poedercoat-afwerking juist voor een kleurrijk detail zorgt. Het aanbod van FSB Handmade bevat ook ontwerpen die voldoen aan de vereisten voor fittings bij monumentale gebouwen.

Meer informatie:
FSB
www.fsb.de 

Publicatiedatum: