Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Deens interieurlabel bekroond met Award

Elk jaar worden de Design Awards in Scandinavische landen door enkele bekende magazines uitgereikt. Deze zijn weer onderverdeeld in verschillende categorieën. Henrik Marstrand blijkt een van de winnaars te zijn.

Mater kondigt op haar LinkedIn-account aan: ''We zijn trots om aan te kondigen dat onze CEO & oprichter Henrik Marstrand een Design Award heeft ontvangen als ÅRETS ildsjæl.
ldsjæl is een ambitieuze en energieke persoon met een brandende wens om een verschil te maken. Daarom zijn we erg trots om erkend te worden voor de ambitie om onze industrie te veranderen en de circulaire economie in waarde te zetten door middel van design voor een wereldwijd publiek. Het hele team achter Mater kijkt ernaar uit om pioniers te blijven voor een betere en duurzamere toekomst."

"Henrik Marstrand heeft het recht om zichzelf een vuurbal van het decennium te noemen: al meer dan 13 jaar heeft hij gestreden voor duurzame meubelproductie. Mater is vooruitlopend op zijn tijd, visionair en verzekert Deens design.''

Meer informatie:
MATER
www.materdesign.dk

Publicatiedatum: