Tijdens Beurs Eigen Huis die vrijdag van start gaat

Binnenkijken in Tiny House Sunshine

Op 20, 21 en 22 september vindt Beurs Eigen Huis plaats. Tijdens deze editie zal Tiny House Store een van hun nieuwste modellen presenteren: de Tiny House Sunshine. Dit kleine huis is
6,10 x 2,52 meter en 3,95 meter hoog. "Door optimaal gebruik te maken van alle ruimte is dit huisje compleet ingericht als een volwaardige woning, waar het gehele jaar gewoond kan worden" vertelt een woordvoerder van Tiny House Store. 

Tiny Houses als oplossing
"Dat de kleine huisjes zo in trek zijn is niet verwonderlijk. Naast het feit dat het voor starters een prachtige oplossing is om toch een betaalbare woning te kopen is het ook voor studenten of voor mantelzorgers een uitkomst. Daarnaast zie je dat ze ook voor recreatieve doeleinden steeds meer worden ingezet", vervolgt Tiny House Store.

Over Tiny House Store
"Tiny House Store is een verzamelplek van alle kwalitatief goede en belangrijke producten die van meerwaarde zijn voor de Tiny House community. Dit betekent dat de Tiny House Store gebaseerd is op samenwerkingsverbanden met bedrijven die of al actief zijn in Tiny House-land of die van meerwaarde zijn voor de community. Op die manier is het mogelijk alle beste Tiny House producten te verzamelen op één website", besluit een woordvoerder.

Het Tiny House is te vinden op Beurs Eigen Huis op plek T1.06 in de afdeling ‘Tuin’. 

Meer informatie:
Tiny House Store
info@tinyhouse-store.nl
www.tinyhouse-store.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.