Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor de producten van Luuk Fires

Kachelbedrijven gezocht voor dealerschap!

Elk mens is uniek. Dat geldt ook voor de producten van Luuk Fires. Luuk is 'anders', zo stelt het bedrijf zelf vast. Geen tussenweg als het om de vormgeving gaat, of het materiaalgebruik. 

Het stoere industriële en warme uiterlijk, hebben de gaskachels van Luuk te danken aan het materiaal dat wordt toegepast. De carrosserie is vervaardigd van robuust, 8 mm dik, industrieel uitziend staal; oftewel warmgewalst staal. De walshuid van dit staal wordt door ons op een speciale wijze behandeld waardoor de structuur van dit staal op een prachtige wijze tot uiting komt. Deze structuur fungeert als afwerklaag. Net als bij natuursteen is geen enkele warmgewalste stalen plaat hetzelfde. Daarom wordt per gaskachel het staal met de met de mooiste walshuid door ons geselecteerd bij de staalleverancier. Zo ontstaat het unieke karakter van onze Luuk gaskachels. Elke Luuk krijgt zijn eigen uiterlijk en daardoor ook zijn eigen identiteit. Er is niet 1 kachel hetzelfde.

Paul Strating van Luuk Fires zoekt echter dealers. ''Voor mijn Luuk Fires gaskachels zoek ik nog een aantal kachelbedrijven die deze mooie producten willen gaan verkopen. Ik zoek onder andere nog dealers in de provincies Zeeland, Noord-Holland en Limburg.''

Interesse en meer informatie?
Luuk Fires - Paul Strating
Tel: 06 – 10 520 980
info@luukfires.nl
www.luukfires.nl