Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gemoderniseerd tot opvallende heruitgaven

Schoolstoelencollectie flink uitgebreid

De Galvanitas S16 is een van de favorieten van de nieuwe, vintage designmeubelen leverancier De Machinekamer. ''Enkele jaren geleden hebben we dé schoolstoel uit de jaren '60, opnieuw uitgegeven. Daar kon het niet bij blijven. De S16 heeft er een paar varianten en broertjes bijgekregen. Samen vormen ze de Galvanitas Compass Collection.''

De originele ontwerpen zijn anno nu gemoderniseerd tot opvallende en aansprekende heruitgaven. De collectie is uitgebreid, met nieuwe, bijpassende ontwerpen. Allen met het kenmerkende minimalistische ontwerp en de industriële uitstraling, maar ieder met zijn eigen unieke eigenschappen. 

De Galvanitas S16 met armleuningen
De bekende S16, maar dan met armleuningen. De stoel waar vroeger de leraar op zat. Om deze luxere versie van de S16 opnieuw in productie te nemen, heeft de Machinekamer een nieuwe mal laten maken voor de armleggers. ''Met de mal maken we de armleggers in originele vorm. De armleggers zijn net als de zitting en rug van kunsthars plywood hout, net zoals vroeger.'' 

De S16 met armleuningen is standaard leverbaar in dezelfde 8 kleurstellingen als de S16. 

De Galvanitas S16 met stoffen bekleding
Op veler verzoek is er een meer aangeklede versie van de S16 ontwikkeld. ''Onze favoriet is er nu ook met gestoffeerde rug en zitting, of alleen gestoffeerde rug, of alleen gestoffeerde zitting.' Met een vulling van 2cm dikte, is zitcomfort gegarandeerd. De frames zijn er in de bekende 8 kleuren. De stoffering kun je uitkiezen in onze showroom. Eindeloze variaties om eindeloos op te zitten.

De S21, het stapelbare broertje van de S16. Het ontwerp is nagenoeg gelijk aan de S16, alleen het frame is iets breder, zodat de stoelen gestapeld kunnen worden. Ook zitten onder het frame blokjes om de stoelen te beschermen bij het stapelen. Daarmee is het de ideale  én stapelbare stoel voor horeca. Leverbaar in 8 standaard kleurstellingen.  

Nieuws
Binnenkort presenteert De Machinekamer een nieuw lid van de Galvanitas Compass collectie. Het wordt een tafel met een kenmerkende voet. Verder blijft het nog even een verassing hoe het ontwerp er in zijn geheel uit komt zien.

Meer informatie:
De Machinekamer
[email protected] 
www.demachinekamer.nl

Publicatiedatum: