Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor het Amerikaans e-commercebedrijf Amazon

Nieuwe virtuele functie online meubels kopen

Amazon heeft een showroom gelanceerd om consumenten te helpen beslissen over online meubelaankopen via aangepaste visualisaties. Op de site van de meubelretailer kunnen klanten nu een virtuele woonkamer naar eigen wens aanpassen en deze uitrusten met hun favoriete meubels en decoratieve elementen. Er zijn honderden standaardlampen, fauteuils, banken, foto's, tapijten en bijzettafels en salontafels in verschillende stijlen. De bijbehorende producten kunnen direct in de winkelwagen worden geplaatst. Bovendien is het mogelijk om een ​​foto van de afgewerkte, virtuele woonkamer te delen of op te slaan met vrienden en familie. 

Als nieuwe functie breidt Amazon Showroom de bestaande winkelopties Discover en AR View uit. Met Amazon Discover kunnen consumenten stijlaanbevelingen kiezen voor de meubelkeuze die ze kunnen personaliseren met beoordelingen "duim omhoog" of "duim omlaag". Amazon AR View projecteert een driedimensionaal beeld van het geselecteerde meubelstuk via smartphone in uw eigen vier muren, meldt Möbel Kultur.

Publicatiedatum: