Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trendz najaar succesvol verlopen met veel nieuwe initiatieven

"Exposanten hebben veel orders geschreven"

De afgelopen editie van Trendz najaar op 25, 26 en 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyfairs weten. In totaal telde de beursvloer bijna 290 exposanten. Een deel van deze exposanten presenteerden zich op de volledig vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Trendz had de primeur om als eerste beurs gebruik te maken van deze extra tweede beurshal. "We hebben drie fantastische dagen gehad", blikt Mascha de Bruin (Global Brand Manager) van Trendz terug. Op Wonen360 is een fotoreportage te zien.

Deze editie telde veel nieuwe initiatieven op de beursvloer. Alleen al door de nieuwe bovenverdieping had de beurs een vernieuwd gezicht gekregen, maar dat was niet alles. Van oudsher is Trendz een echte orderbeurs. “Dat was nu niet anders en dat verliezen we ondanks alle vernieuwingen niet uit het oog. Maar Trendz wil zich ook profileren als inspiratiemoment voor de retailers in living & lifestyle.
Daarom hadden we een uitgebreid beursprogramma op maar liefst drie area’s: Trendz Experience, Trendz Café en Bloem&Blad Ondernemersplein. Zo presenteerde Aafje Nijman (Brancheorganisatie InRetail) de woontrends van 2020 in een uitverkocht Trendz Experience. We kregen van bezoekers terug dat ze het aanvullende beursprogramma erg waardeerden.”

Voor veel retailers in living & lifestyle is Trendz één van de belangrijkste inkoopmomenten in het jaar. De Bruin: “Dat bleek ook tijdens deze editie, want exposanten hebben weer ontzettend veel orders geschreven. Verder wisten bezoekers de weg naar de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem te vinden. En dit viel erg in de smaak, want zowel bezoekers als exposanten reageerden zeer enthousiast. Volgens hen geeft dit de beurs nog meer uitstraling.”

Andere nieuwe initiatieven op de beursvloer zoals de ‘Recharge your battery lounge’ en ‘Coffee World’ werden eveneens als positief ervaren door de duizenden bezoekers. “Ook in 2020 blijven we als organisatie uiteraard innoveren om samen met de exposanten een totaalbeleving op de beurs verder te realiseren, zodat de bezoeker optimaal wordt geïnspireerd en zijn of haar bezoek zo efficiënt en goed mogelijk kan inrichten.”

Ondanks de tropische temperaturen tijdens Trendz, was het in de beurshallen goed vertoeven dankzij een nieuw energiezuinig aircosysteem. Hierdoor heerste er een vriendelijk klimaat op Trendz. “De hitte buiten heeft er wel voor gezorgd dat we iets minder bezoekers mochten verwelkomen, maar de belangstelling onder retailers was nog altijd groot. In totaal kwamen bijna 9800 professionals op deze editie af. Volgens onze exposanten was de kwaliteit van de bezoekers tijdens deze editie zeer goed. Dit resulteerde onder meer in veel orders en nieuwe samenwerkingen”, aldus De Bruin.

De eerstvolgende editie van Trendz is de voorjaarseditie op 12, 13 en 14 januari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Meer informatie:
TrendZ
www.trendz-voorjaar.nl

Publicatiedatum: