Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Tevreden standhouders inkoopbeurs TrendZ

Veel tevreden gezichten op Vakbeurs TrendZ Najaar 2019. Ondanks de tropische temperaturen kon de organisatie op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus heel wat bezoekers verwelkomen in Evenementenhal Gorinchem. Daar troffen zij een groot aantal nieuwe exposanten en merken aan. Een verandering op de beursvloer en het beursprogramma deden heel wat retailers en andere belangstellenden besluiten om de inkoopbeurs te bezoeken.

Klik hier voor de volledige fotoreportage van TrendZ.

Nooit eerder kende TrendZ zo’n uitgebreid programma. Onder andere door de uitbreiding naar de hypermoderne beurshal Next Level kregen alle segmenten ruime aandacht.

Op het vakevent stonden niet alleen inkopen en zaken doen centraal,  maar kregen bezoekers ook een complete beleving aangeboden door de combinatie van inkopen, inspiratie en kennis. Nooit eerder waren er zo veel verschillende area’s met lezingen, presentaties en workshops.

De vernieuwde indeling van de beursvloer gaf de bezoekers de gelegenheid om naast de nieuwe collectie voor het komende jaar in te kopen, ook inspiratie op te doen en kennis te verbreden, of even bij te praten met vakgenoten. Een compleet plaatje voor de bezoeker waarbij beleving centraal staat. 

In de meeste herfst/winter collecties staan, volgens diverse standhouders, naast rustige grijs- en bruintinten voornamelijk diverse groentinten, terra-  en mosterdgele kleuren centraal. Voor een kleine touch in het interieur zijn gouden en zwarte accessoires (nog steeds) populair.

Een rondgang langs verschillende standhouders leverde niet alleen een mooie fotoreportage op, maar ook veel tevreden reacties. De meeste exposanten kijken dan ook met een tevreden gevoel terug op TrendZ.