Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leveringen vanaf januari 2020

Hartman introduceert Velvet programma

Velvet is een geweven stof waarbij rechtopstaande pluizen, de zogeheten polen, met de kettingdraden zijn meegegeven en zijn afgesneden. Hierdoor ontstaat een zachte en fijne stof met een luxe uitstraling en een subtiele glans. De oorsprong van de toegepaste techniek om deze stoel zo te maken, is afkomstig uit China. Rond 1400 kwam de techniek in Italië tot bloei en tegenwoordig wordt het wereldwijd toegepast in de kledingindustrie, maar onder andere ook in het internationale interieur. Denk hierbij aan gordijnen, decoratie en meubelen. Miljoenen consumenten in China, US, Rusland en Europa hebben meubelen voor de woon, eet- of slaapkamer met een fluwelen touch.De velvet look wordt de laatste jaren ook steeds meer toegepast in de auto industrie. Met name de luxere modellen van merken zoals BMW, Mercedes en Lexus hebben decoratieve interieurelementen, waarbij een velvet effect is aangebracht op een kunststof ondergrond. De techniek die ze hiervoor gebruiken, is ook de basis en inspiratie geweest voor de Hartman Velvet technologie. Door een gepatenteerde bewerkingsmethode is Hartman erin geslaagd om een all-over velvet laag aan te brengen op de kunststof kuipen, die zodanig sterk is dat het velvet effect langdurig mooi blijft. De kunststof kuipen van Hartman staat bekend om een hoog zitcomfort, dankzij de ergonomische ondersteuning in de rug, armen en bovenbenen. Deze Hartman ergo techniek (Curved Technology®) is een resultaat van meer dan 45 jaar ervaring in kunststof. Door het combineren van beide Hartman technologieën, zijn ze erin geslaagd om een stoel te maken met een luxe (indoor) uitstraling, uitzonderlijk zitcomfort en hoogwaardige kwaliteit.

Het Hartman Velvet programma zal bestaan uit twee type stoelen namelijk de Hartman Velvet Organic chair en de Hartman Velvet Wave chair. De stoelen worden geleverd met het stalen zwarte Rondo onderstel en zijn verkrijgbaar in zeven kleuren; Panther Black, Night Bleu, Bordeaux Red, Rock Anthracite, Marocco Pink, Dutch Orange en Madras Yellow. De stoelen worden verpakt per twee stuks in een doos.

De consumentenadviesprijs is €149.95 voor de Hartman Velvet Organic en €169.95 voor de Hartman Velvet Wave. De leveringen zullen plaats vinden vanaf Januari 2020.

Meer informatie:
Hartman
info@hartman.nl 
www.hartman.nl

Publicatiedatum: