Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Willen onze kennis delen om klimaatvoetafdruk te verkleinen"

IVC Group sluit zich aan bij Europese MMFA

De IVC Group uit Avelgem in België heeft zich met terugwerkende kracht aangesloten bij het Europese MMFA (Multilayer Modular Flooring Association) uit Bielefeld tot 1 januari 2019.

De IVC Groep is in 1997 opgericht en is de grootste Europese producent van Luxury Vinyl Tiles (LVT), naast vinylvloeren in rollen en tapijten. Met 1.600 medewerkers en tien productievestigingen in België, Luxemburg, Rusland en de Verenigde Staten produceert de groep meer dan 180 miljoen vierkante meter vloerbekleding per jaar. Sinds 2015 maakt IVC deel uit van het Amerikaanse Mohawk Industries Inc, de wereldwijde marktleider in de vloerensector.

Matthias Windmöller (Windmöller GmbH, Augustdorf), voorzitter van de MMFA, is blij met het nieuwe lid: "Met IVC krijgen we er weer een toonaangevende speler in onze branche bij. Lidmaatschap van de MMFA betekent, zoals onze vrienden weten, deelnemen aan de MMFA. Er is veel te doen: diverse onderzoeksprojecten op technisch en marketinggebied, voltooiing van ons marktonderzoek door middel van associatiestatistieken, deelname aan Europese en internationale normen. Extra kennis en assertiviteit zijn zeer welkom."

Ivo Schintz, voorzitter van IVC Commercial Flooring, zegt: "Als leider en innovator in LVT zijn we verheugd om ons aan te sluiten bij het ambitieuze MMFA-netwerk. De modulaire meerlagenvloeren zijn een dynamische markt. We hebben onszelf de taak opgelegd om innovaties in veilige vloersystemen te ontwikkelen en onze kennis te delen om zo onze klimaatvoetafdruk te verkleinen. Het professionele MMFA platform kan helpen om dit te realiseren."

Met de IVC-groep heeft de MMFA nu 25 volwaardige leden (fabrikanten van MMF-vloeren of hun Europese vertegenwoordigers), 26 geassocieerde leden (leveranciers) en twee ondersteunende leden (wetenschappelijke instituten). Verdere aanvragen voor lidmaatschap zitten "in de pijplijn", meldt Moebelfertigung.