Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
COREtec en Planck Vloeren tonen resultaat van renovatie herenhuis

'Beste eigenschappen van laminaat en PVC samengevoegd in nieuw soort rigide product'

Planck Vloeren heeft een herenwoning in Purmerend gerenoveerd mede door toepassing van nieuwe COREtec waterbestendige klikvloeren. "De klikvloer is het beste van twee werelden samen. De beste eigenschappen van laminaat en PVC zijn samengevoegd in een nieuw soort rigide product. Het product is niet gevoelig voor vocht, heeft een geïntegreerde ondervloer van kurk en is hierdoor extra geluiddempend (voldoet aan 10db). De planken zijn makkelijk in elkaar te klikken met de hand en uiterst makkelijk te snijden", vertelt een woordvoerder.
Planck is een jong bedrijf. In de showroom in Purmerend bevinden zich honderden vloermaterialen en tientallen decors. Naar eigen zeggen zijn de vloeren van Planck duurzaam en sterk. 

“COREtec zal op de komende VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam in de maand oktober tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met de gepatenteerde vloeren heeft USFloors een zeer origineel en uniek vloerenproduct in een mum van tijd heel succesvol op de markt gebracht", weet Jan Dossche President USFloors International ons te vertellen. Met nieuwe designs & producten, nog betere vloeren en gemakkelijke installatie. Alle voordelen van parket, laminaat, vinyl en kurk.

"USFloors, COREtec droomde ervan betere vloeren te ontwikkelen en ontwierpen zo een hele nieuwe categorie revolutionaire vloeren: de innovatieve COREtec-vloer. 100% waterdicht en origineel. Wij denken in oplossingen: stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren. De meerlagige vloerbekleding met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien geluiddempend", besluit een woordvoerder.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.eu
www.planck.nl

Publicatiedatum: