Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Interieur moet authentiek, handgemaakt en voelbaar zijn"

Bloomingville komt met drie nieuwe collecties

Bloomingville komt voor de herfst/winter met drie nieuwe collecties. "Van een Oosters geïnspireerd huisdecor in diepe kleuren, een rustiek en huiselijk interieur, tot strakke, Scandinavische lijnen, de thema's Cosy, Nordic en Atmosphere zullen zeker indruk maken", aldus een woordvoerder van Bloomingville. 

Cosy
Het nieuwe Cosy thema brengt volgens Bloomingville warmte en rust in het interieur. De collectie bestaat uit natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en rotan als belangrijke ontwerpelementen. "Creëer een huiselijke en rustieke omgeving met onze populaire Raw eettafel en Lena eetkamerstoelen. Ook het romantische Alia servies hoort bij het  Cosy thema. 

Nordic
Dit seizoen verwelkomt het merk een klassieke Nordic stijl met details die materialen combineren met esthetiek. "Spelen met contrasterende kleuren en geometrische vormen geeft je interieur een meer persoonlijke en eigentijdse uitstraling. In de najaarscollectie willen we dat ons interieur er niet alleen goed uitziet, maar ons ook sensorische prikkels biedt. Het moet authentiek, handgemaakt en voelbaar zijn. Het nieuwe Thea servies uit het Nordic thema biedt u dat en meer. Elke look heeft een uniek ontwerp, met een verscheidenheid aan rustgevende kleuren en organische vormen. 

Atmosphere
Rijke kleuren, gouden details en gemengde materialen zijn volgens Bloomingville nog steeds een enorme trend. "Om deze Atmosphere look te krijgen, is een toneelstuk met donkere analoge kleuren en metalen elementen op zijn plaats. De contrasten zorgen voor een decadente en dynamische upgrade van je interieur. Handgemaakt en beschilderd met aardse kleuren zoals bruin, geel en roze, het gloednieuwe Alba servies uit dit thema is een absolute must-have dit seizoen", besluit de woordvoerder.

Meer informatie:
Bloomingville
info@bloomingville.com
www.bloomingville.com

Publicatiedatum: